Hoofdman-Roodzant en Belgische exporteurs exposeren op World Food Moscow

Tholen - Van 17 tot 20 september was Moskou het toneel voor de jaarlijkse World Food Moscow. Het Belgische VLAM presenteerde zich wederom met een mooie stand samen met zes exportbedrijven en veiling BelOrta. Ondanks de gesloten Russische grenzen blijft deze beurs belangrijk voor de deelnemers omdat er veel bezoekers uit de ruime regio aanwezig zijn.Op World Food Moscow presenteerden dit jaar 1.516 bedrijven uit 62 landen hun diensten en producten aan de 29.859 bezoekers. In de AGF-hallen waren landen uit alle windstreken aanwezig, waarbij naast Rusland, landen als Peru, Argentinië, Ecuador, Azerbeidzjan en China sterk vertegenwoordigd waren.


Op de VLAM-stand waren zes exportbedrijven aanwezig: Calsa, Bel'Export, Vergro, Wouters Fruithandel, DSF en Koen Vanherck. Daarnaast waren ook vertegenwoordigers van BelOrta aanwezig om de internationale klantenrelaties te onderhouden. De deelname van VLAM kadert in het Europese programma ter promotie van het Belgisch AGF product en op een ruimere export naar landen buiten de Europese Unie. Dit alles onder het motto ‘Enjoy it’s from Europe’ en het door de EU medegefinancierde ‘Taste Of Europe’-programma.


Het enige Nederlandse bedrijf dat dit jaar weer een serieuze stand heeft op de beurs is Hoofdman-Roodzant. Hoofdman-Roodzant exporteert al vele jaren naar Rusland. Onder verschillende bekende merken van over de hele wereld vinden producten hun weg via het bedrijf naar de Russische retailers en groothandel. Lennart van den Heuvel geeft aan dat het bedrijf door haar jarenlange samenwerking met Russische bedrijven een betrouwbare partner is. Om deze reden kiezen bedrijven ervoor om hun handel naar Rusland via Hoofdman te laten verlopen.

Verschillende Nederlandse en Belgische bedrijven bezochten de beurs en werden in de wandelgangen gespot. In de fotoreportage kom je hen tegen en proef je de sfeer in de AGF hallen tijdens World Food Moscow 2018.

Klik hier voor de fotoreportage


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.