Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Marcel van de Werken nieuwe accountmanager bij AQS Nederland

Met ingang van 1 september 2018 is Marcel van de Werken werkzaam als accountmanager bij AQS Nederland. Omdat AQS gedegen kennis van het werkveld en een goede binding met haar klanten van groot belang vindt, gaat Marcel naast zijn werkzaamheden als accountmanager ook aan de slag als kwaliteitsinspecteur.

Marcel werkt al geruime tijd in de sector. Hij begon in de glastuinbouw, waar hij ruim tien jaar actief was als bedrijfsleider. Vervolgens heeft hij bij gerenommeerde grote bedrijven in de sector brede kennis en ervaring opgedaan van de productkwaliteit in de gehele AGF-keten. Van begeleiding en coaching van telers, handelsbedrijven en binnen-en buitenlandse retail tot het uitvoeren van houdbaarheidstesten.

AQS ondersteunt bedrijven in de gehele keten bij het optimaliseren van de kwaliteit van groenten en fruit. Dit met een uitgebreid pakket aan diensten waaronder kwaliteitsinspecties, monsternames, training, opleiding en coaching, (houdbaarheids-)onderzoek en advies.

Voor meer informatie:
Marcel van de Werken
AQS Nederland
Mob: +31 ( 0 ) 6 18478246
m.v.d.werken@aqs.nl
www.aqs.nl

Publicatiedatum: