Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nature's Cross levert bijdrage aan educatie in Noord-Marokko

Zaterdag 8 september deden ruim 400 enthousiaste deelnemers mee aan Nature's Cross 2018. Op deze sportieve middag werd er stevig gelopen en gerend in de bosrijke omgeving van Westland en Den Haag. Hiermee is gezamenlijk het bedrag van €116.250,- opgehaald, waarmee een bijdrage wordt geleverd aan educatie in Noord-Marokko en andere sociale projecten van de Nature’s Pride Foundation.


De middag startte met de TrekkerTrek demonstratie door de sterkste man van Westland, die in plaats van een trekker de Nature's Pride vrachtwagen van zijn plaats wist te krijgen. Daarna werd dit door diverse groepen in competitieverband geprobeerd te evenaren; een goede opwarming voor de vele kilometers die daarna volgden. Zo liepen de groep wandelaars 10 km door de groene omgeving en werden er meerdere rondjes van 3 km hardgelopen bij de Big Cross. Ook de voor de allerkleinsten was er volop vertier met de Kids Cross, katapult schieten en een survival parcours. Een gezellige en sportieve middag, die ook nog eens zorgde voor een groot bedrag voor het goede doel.

Met dit prachtige bedrag levert Nature's Pride een bijdrage aan de educatie in Noord-Marokko. "Hier komt een groot deel van onze bessen vandaan. Onze teler Fresh Royal zet zich al jaren in om de educatie te verbeteren in de omliggende gemeenschappen. Met het opgehaalde geld gaan wij hen helpen om het programma bij 7 publieke scholen uit te breiden. Het project bereikt hiermee maar liefst 4.000 kinderen. Zij zullen allen hun leven lang profiteren van dit project."

Publicatiedatum: