"Frits de Mooij: "Verkoop neemt toe in binnen- en buitenland"

Nieuwe verpakkingslijn voor UnicaVera-producten W. de Mooij

Tholen - Bij Wijnand de Mooij BV is het Italiaanse seizoen weer losgebarsten. Het bedrijf zet haar Italiaanse assortiment onder het UnicaVera-label af richting (horeca)groothandel en retail en dat verloopt volgens Frits de Mooij naar volle tevredenheid. Naast de bestaande lijn hebben we ook een nieuwe verpakking geïntroduceerd, namelijk 500 gramszakken met een nieuwe opdruk. "De verpakking heeft een speciale damp doorlatende folie, zodat de kwaliteit van het product nog beter blijft."


Rucola en Mesclum

"We hebben geprobeerd de kenmerken en het kleurrijke karakter van de schalen te behouden in deze verpakking. Hier wordt erg enthousiast op gereageerd en de verkoop zit dan ook in een stijgende lijn", vertelt Frits. "Tot nu toe voeren we rucola, mesclum en gewassen wilde spinazie in de 500 grams zakken, maar binnen korte tijd volgt de rest van het brede productassortiment."

De vraag kwam voornamelijk uit de horeca, maar ook de export heeft hem ontdekt. Unica Vera is nog steeds een gewaardeerd merk in binnen- en buitenland. Dat merken wij aan de alsmaar toenemende verkoop. Door onze verpakkingen en producten steeds verder te verbeteren, kunnen de we stijgende lijn vast blijven houden", stelt Frits tevreden vast.Voor meer informatie:
Frits de Mooij
W. de Mooij BV
Groothandelsmarkt 170
3044 HB Rotterdam
Mob: 06-12589687
www.unicavera.nu

Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.