Bio-supermarktketen hard op weg om missie te realiseren

EkoPlaza opent recordaantal winkels in november

De biologische supermarktketen EkoPlaza breekt deze maand met 3 nieuwe winkels haar eigen record in aantal openingen. Met de drie nieuwe vestigingen in Soest, Amersfoort en Helmond staat de teller op 59 winkels. Hiermee komt EkoPlaza steeds dichterbij haar missie om biologisch eten voor iedereen bereikbaar te maken.

Vorige maand al werd de grootste biologische supermarkt van Nederland geopend in Den Haag. Deze maand openen er weer drie nieuwe EkoPlaza's. Ondanks de crisis blijft EkoPlaza groeien. Algemeen directeur Erik Does: "We zien een nieuwe groep consumenten ontstaan voor wie bewust leven steeds belangrijker wordt. Zij geven hun geld liever uit aan producten waarvan ze weten dat deze duurzaam zijn."


Winkelconcept

Met de openingen in Soest, Helmond en Amersfoort krijgt EkoPlaza een nog grotere landelijke dekking. Deze groei is belangrijk om de missie te realiseren. Het verlagen van de drempel om een biologische winkel in te stappen, staat centraal bij het winkelconcept. EkoPlaza wil laten zien dat dagelijks bewust lekker eten niet ten koste hoeft te gaan van het milieu. Eind oktober is EkoPlaza dan ook hoofdsponsor van Olympisch Kampioen snowboarden Nicolien Sauerbreij geworden. Al vanaf haar jonge jaren eet zij biologisch en met haar bewuste levensstijl wil de sportster samen met EkoPlaza ook anderen inspireren.

Openingen

1. Donderdag 8 november: EkoPlaza Soest
2. Woensdag 14 november: EkoPlaza Amersfoort
3. Woensdag 21 november: EkoPlaza Helmond
Tijdens de openingsmaand geeft EkoPlaza 3 weken lang, 3 producten samen met 50% korting.

EkoPlaza

De EkoPlaza-visie is samengevat in vijf keuzes: betaalbaar biologisch, bewust lekker eten, persoonlijk en dichtbij, verrassend gevarieerd en een eerlijke samenwerking.
Kijk voor meer informatie over EkoPlaza op www.ekoplaza.nl.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.