Winkels Albert Heijn nieuw afhaalpunt bol.com

Albert Heijn en bol.com introduceren een eerste gezamenlijke service. Klanten kunnen hun bol.com bestelling niet alleen laten bezorgen op een adres naar keuze, maar ook bij Albert Heijn. Daar kunnen zij hun bestelling afhalen op het moment dat het hun uitkomt: bijvoorbeeld tijdens het doen van de dagelijkse boodschappen op werkdagen, maar ook in het weekend en in de avonduren. De service wordt in eerste instantie in 59 Albert Heijnwinkels aangeboden. In 2013 krijgt een groot deel van de overige Albert Heijnwinkels ook een bol.com afhaalpunt. Een half jaar na de afronding van de overname van bol.com door Ahold gaan Albert Heijn en bol.com nauw samenwerken. Klanten kunnen vanaf nu in het bestelproces bij bol.com aangeven of zij de artikelen willen laten thuisbezorgen of op willen halen bij een Albert Heijnwinkel. Wie op werkdagen voor 22.30 uur bestelt, kan zijn pakketje met bijvoorbeeld boeken, speelgoed of baby-artikelen meestal al de volgende dag na 15.00 uur ophalen in de winkel. Zodra de bestelling klaarligt, ontvangt de klant een e-mail. Bol.com bestellingen vanaf 20 euro worden gratis bezorgd, ook bij Albert Heijn. Desgewenst kunnen klanten deze ook binnen 30 dagen kosteloos retourneren in de supermarkt.


Samenwerking gaat verder

Ahold en bol.com kondigden in februari van dit jaar de overname van bol.com door Ahold aan. Op dit moment is in 59 Albert Heijnwinkels een bol.com afhaalpunt aanwezig bij de servicebalie, waaronder in alle AH XL-winkels en in een winkel in België. De komende periode wordt bekeken of deze 59 afhaalpunten voldoen aan de wensen van klanten. In 2013 krijgt een groot deel van de overige Albert Heijn-winkels ook een bol.com afhaalpunt. Albert Heijn en bol.com gaan in de toekomst op nog meer vlakken samenwerken om klanten meer winkelgemak te bieden.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.