Ger van Burik:

"Wederom groter Holland Fresh Group paviljoen Fruit Logistica"

Tholen - Verschillende nieuwe bedrijven hebben zich weer aangemeld als exposant binnen het collectieve Holland Fresh Group paviljoen tijdens de Fruit Logistica, die op woensdag, donderdag en vrijdag 6, 7 en 8 februari 2013 in Berlijn wordt gehouden. Dat vertelt Ger van Burik van HBAG Groenten en Fruit, die de Nederlandse inzending coördineert. "Op een klein hoekje na is hal 3.2 helemaal Hollands!"Nieuwe deelnemers of exposanten die na een aantal jaren afwezigheid weer hun opwachting maken, zijn Fruitmarket Agribusiness, CelaVita, Beemsterboer, Loogman en Qualino. Ook Fruit Market International staat in de Holland-hal. Ook het CBI staat met een paviljoen van 216 m2 dit jaar in hal 3.2. Red Star kiest voor het eerst voor een eigen stand in deze hal.

Ook Teboza heeft dit jaar voor het eerst een eigen stand op de Fruitlogistica. Uiteraard zal hun aanwezigheid volledig in het teken staan van asperge en wordt de bezoeker verrast met aspergehapjes en een leuk presentje. Teboza nodigt iedereen uit om samen met hun te komen toosten op een succesvol aspergeseizoen.

Ger noemt het verder opvallend dat de traditioneel grote stands als The Greenery, Eosta, Hillfresh en De Groot iets zijn ingekrompen. Dit wordt overigens moeiteloos opgevuld door de nieuwkomers. De stand van Van Nature is dit jaar juist groter, maar dat komt doordat verkoopdochter Haluco bij de stand intrekt.

Verder opvallend bij de inzending van 2013 is de toename van het aantal tuinbouwtoeleveranciers. Zo heeft Mardenkro zich voor het eerst aangemeld, staat 'vaste deelnemer' Dalsem voor het eerst in de Holland-hal, deelt Stolze de stand met Prins Kasprojecten en is de stand van VB-Group en Village Farm uitgebreid met A&N Luiten en PB Techniek.

Voor meer informatie:
Ger van Burik
HBAG Groenten en Fruit
Tel. 070–385 01 00
gervanburik@HBAGgroenten.nl


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.