Mooy Logistics ontvangt AEO-full (AEOF) certificaat

Eén jaar na het ontvangen van het AEO-certificaat voor Douanevereenvoudiging is Mooy Logistics nu ook gecertificeerd voor het onderdeel Veiligheid. Dit houdt in dat Mooy Logisitics hiermee de AEO-full status verkrijgt. Het AEO-full certificaat biedt onder andere het voordeel dat er minder fysieke- en documentcontroles zullen plaatsvinden en voorrang verkregen wordt bij controles. Vereenvoudigde regelgeving zorgt ervoor dat Mooy Logistics het totale dynamische logistieke proces waarin zij actief is, nog meer Tailor Made voor haar opdrachtgevers kan verzorgen.


Marcel van Leeuwen (Mooy Logistics) ontvangt het AEO-full certificaat uit handen van de heer P. van der Kruijs (Douane).

Het behalen van het AEO-full certificaat bewijst dat de vereiste processen in de organisatie conform de daarvoor gestelde procedures geregeld zijn en dat Mooy Logistics als een veilige en betrouwbare partner voor de gehele Europese Unie, maar ook daarbuiten beschouwd kan worden. Bovendien is het behalen van dit certificaat een belangrijke mijlpaal in het kader van het HT-convenant (Horizontaal Toezicht) dat Mooy Logistics met de Belastingdienst heeft gesloten.

"Het AEO-full certificaat sluit perfect aan bij de overige certificeringen, zoals IFS-L, HACCP, ISO 9001:2008 en SKAL. We zijn uiteraard heel trots op het behalen van dit certificaat en danken de betrokken medewerkers die hieraan hebben bijgedragen”, aldus Jan Maarten van Noort, directeur.

Vanuit de vestigingen in Waddinxveen en Breda verzorgt Mooy Logistics een totaalpakket aan logistieke diensten, variërend van geconditioneerd (groepage)vervoer in de Benelux, Frankrijk & Duitsland tot op- en overslag van geconditioneerde producten, kwaliteitscontrole, VAL-activiteiten, containerafwikkeling, douaneformaliteiten (o.m. inklaren van goederen, opmaken van documenten, pd-keuring, directe- en fiscale vertegenwoordiging), etc.

  

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.