Meld je aan!

Kom naar de Inspiratie-avond van ADN 14 november

ADN organiseert in samenwerking met AGF CKO weer een bijzondere Inspiratieavond. Met, naast een zeer interessant programma natuurlijk ook voldoende tijd voor contact met collega's en leveranciers. Groentemannen van Nederland: grijp op woensdag 14 november 2012 uw kans om u op deze bijzondere avond te laten informeren en inspireren!

Programma

Wat staat u deze avond allemaal te wachten? De avond is verdeeld in vier inspiratiesessies van ieder een half uur, waarin onderscheidend ondernemen in AGF en smaakvol uitpakken centraal zullen staan:
1. ‘Van de Groenteman, Voor de Groenteman’, verzorgd door drie top groentemannen met hun bijzondere passie voor AGF, die u met hun onderscheidende producten gaan inspireren;
2. ‘De toekomst van AGF Versspecialisten’ over (nieuwe) winkelconcepten;
3. BIND Academie over succesvol inzetten van Sociale Media;
4. Doe inspiratie op over diverse producten - die in het teken staan van de feestdagen - van de supporters en Partners van het AGF Servicepunt op het gezellige ‘marktplein’.

Locatie: De Schakel, Oranjelaan 10, NIJKERK
Tijd: 18.30 uur tot 23:30 uur
Aanmelden kunt u via: http://www.agfdetailhandel.nl/inspiratieavond

Samen met de regio naar Inspiratieavond ADN
Het regiobestuur van de Regio Zuid Holland huurt een bus om op deze manier de reis naar Nijkerk voor u gemakkelijker te maken. Er worden hier geen kosten voor gerekend, dus gratis opstappen!

Bent u geïnteresseerd, wacht dan niet langer en reageer dan direct, dat is NU DUS! Aan info@andrepaap.nl dan kunnen wij verder en twee opstapplaatsen selecteren om samen met u van een gezellig avondje ADN te genieten! De kosten worden betaald door het Regiobestuur.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.