Boekestijn begint vaste groupagedienst op Afrika

Boekestijn begint samen met het Marokkaanse Janismar een wekelijkse groupagedienst over de weg naar Marokko. De twee hebben hiervoor een gecombineerde vloot van tweehonderd eigen vrachtauto's ter beschikking. Dat meldt het Nieuwsblad Transport. Boekestijn Transport Service denkt vooral klanten in de confectiebranche van dienst te zijn. De twee bedrijven hebben op proef al eerder gezamenlijke transporten tussen Nederland en Marokko uitgevoerd. Janismar International heeft eigen vestigingen in Tanger en Casablanca.


Boekestijn Transport Service zal met haar specialisatie in onder andere de confectie branche hierdoor verdere stappen zetten in het totaal logistiek proces dat zij haar klanten biedt. Voor bestemmingen in Marokko worden er wekelijkse vertrekken in groupage en FTL toegevoegd. Met een gecombineerde vloot van 200 eigen eenheden kunnen wij deze uitdaging aan.

Afrika is geen nieuwe bestemming voor Boekestijn Transport Service, aangezien er al meerdere malen op aanvraag naar Noord-Afrika is getransporteerd. Met deze uitbreiding voorziet Boekestijn Transport Service in de behoefte van haar klanten en de markt, nu ook structureel buiten Europa. Naast de specialisaties op Frankrijk en Oost-Europa, voor zowel geconditioneerd, high value als confectie vervoer en de wekelijkse bestemmingen in Engeland, West-Azië, Noord- en Zuid-Europa, is nu Afrika als derde continent toegevoegd aan de vaste en wekelijkse bestemmingen voor zowel FTL als groupage vervoer. Het vertrouwen is groot bij zowel Janismar International Logistics als Boekestijn Transport Service. Zij verwachten veel van de ontwikkelingen op de Afrikaanse markt.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.