Nieuwe Product Selector van Boix

Boix Europe heeft een uitgebreid aanbod Boix trayopzetmachines. Om geïnteresseerden te begeleiden in het kiezen van een passende machine, heeft Boix Europe een nieuwe tool ontwikkeld: de Product Selector. In een paar stappen komt u tot een geschikte machine voor uw bedrijf. Op deze manier kunt u zelf de basisinformatie achterhalen en een eerste oriëntatie doen.

Vanuit verschillende uitgangspunten kunt u de Product Selector starten. U kunt aangeven welke producten u wilt verpakken, welke trays u op zou willen zetten en ten slotte kunt u aangeven of u voorkeur heeft voor een bepaalde machine range. Als u voorkeur heeft voor een bepaalde machine, kunt u de product Selector starten vanuit het ‘machine based’ perspectief. Vervolgens komt daarin naar voren welke trays daarmee opgezet kunnen worden en welke producten in die trays verpakt kunnen worden.Om de Product Selector te ontdekken, gaat men naar www.boixeurope.com.

"Bij het opzetten van de Product Selector hebben we gebruik gemaakt van de meest voorkomende producten, trays en machines. Als uw voorkeur er niet tussen staat, neem dan gerust contact met ons op", meldt Boix.


Voor meer informatie:
Mark Tosseram
Tel: 06-12978449
Tel: 0313-670-460
Boix Europe B.V.
Loubergweg 6
6961 EK Eerbeek
Tel: 0313-670 460
Fax: 0313-670 461
mark@boixeurope.com
www.boixeurope.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.