Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
tevens officiële opening nieuw pand

Veel belangstelling voor open dagen Burg Machinefabriek

Tholen - Afgelopen vrijdag vond de officiële opening plaats van het nieuwe pand van Burg Machinefabriek in Kruiningen. Burgemeester Huisman van Reimerswaal verrichtte de officiële openingshandeling. Aansluitend vonden vrijdag en zaterdag een tweetal open dagen plaats. Ongeveer 1.000 bezoekers maakten van de gelegenheid gebruik om de nieuwe machinefabriek te bezichtigen. "We zijn aan het nagenieten. De open dagen hebben echt aan een behoefte voldaan. Alle branches waren vertegenwoordigd en ook hebben we veel Belgische en Duitse bezoekers mogen verwelkomen", vertelde algemeen directeur Arjan van Burg, vanmorgen.


Arjan van Burg

Arjan blikte vrijdagmorgen in zijn toespraak terug op de 58-jarige historie van het bedrijf, dat machines produceert voor de fruitteelt, landbouw en glastuinbouwsector. Hij bedankte de medewerkers, familie, dealers en iedereen die aan de nieuwbouw zijn bijdrage had geleverd. "Bovenal danken we God, die ons in dit nieuwe pand bracht en Wiens Zegen we ook in dit pand weer nodig hebben." Arjan noemde de beslissing om intrek te nemen in een groot pand in Kruiningen een grote stap en bedankte zijn broer en mededirecteur Piet voor het 'sparren' om tot deze beslissing te komen. Ook werd er afscheid genomen van voormalig werkplaatschef Wim Koster, die per 1 oktober met vroegpensioen is gegaan.



Namens het personeel voerden Chris Koopman en René Koster het woord. Ze memoreerden de pioniersgeest van oprichter Maarten van Burg en toonden zich verheugd dat ondanks de crisis de orderportefeuille goed gevuld is. Ze roemden de vernieuwingsdrang van het bedrijf door altijd te investeren in nieuwe en snellere machines.



Vervolgens werden de eerste exemplaren van het door Uitgeverij Boekhout gerealiseerde magazine uitgereikt aan de vrouw van de oprichter Maarten van Burg en de vrouw van - medewerker van het eerste uur - Bram Wondergem, waarna burgemeester Huisman met een druk op de knop de machine in werking zette.



Klik hier om de fotoreportage te bekijken

Voor meer informatie:
Burg Machinefabriek
Weihoek 11
4416 PX Kruiningen
Telefoon +31-(0)113-501373
Fax +31-(0)113-502108
www.burgmachinefabriek.nl