voor meten van grootte, kleur en gewicht van groenten en fruit

Ingivison levert modulaire elektronica voor sorteermachines

Het bedrijf Ingivision demonstreerde tijdens de Fruit Attraction in Madrid een modulair elektronisch systeem voor groenten- en fruitsorteermachines. "Hoewel we Ingivision pas dit jaar hebben opgericht, hebben we wel 20 jaar ervaring met het maken van dit soort elektronica", zegt Vicente Ribera Mascarós.

Ingivision maakt elektronica voor het meten van de grootte, kleur en het gewicht van verschillende fruitsoorten, zoals sinaasappelen, clementines, kiwi's en abrikozen, maar ook paprika's, tomaten en uien. "Het is een modulair systeem dat kan worden aangepast aan elk product."


Vicente Ribera Mascarós

"We hebben per lijn een camera hangen en een gewichtscontrolesysteem, maar we evalueren niet de inwendige kwaliteit. Wij denken dat de benodigde hoeveelheid parameters de uitvoering belemmert. Ons systeem is redelijk goedkoop en dat is interessant voor markten als Spanje, Italië, Marokko, Algerije en Zuid-Amerika.

De machine maakt wel gebruik van een geavanceerd systeem om de kleur van het fruit te sorteren. Bovendien kan het de maximale en minimale diameter van de sortering bepalen.

Voor meer informatie:
Vicente Ribera
Ingivision S.L.L.
Cl Santa Ana 19. 12520 Nules, Castellón, Spain.
Tf: +34 964 86 16 55.
ingivision@ingivision.com
www.ingivision.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.