Masterclass 20 november bij De Jong Verpakking

Ondernemen is leren overbruggen

Een brug is niet alleen een bouwwerk, het is ook een symbool voor mensen, om elkaar te bereiken. Binnen ondernemende ondernemingen hebben we dagelijks te maken met mensen en dus ook met het elkaar bereiken. Dat moet goed, dus effectief en efficiënt gebeuren. En hoe dat nu precies moet is echt lastig. Dat is dan ook de reden waarom Experiency van start wil gaan met het organiseren van de zogenaamde masterclass.

De masterclass is een unieke bijeenkomst waarbij we volgens een bepaald concept werken. Gekozen wordt voor een locatie die goed past bij het thema van de bijeenkomst. De invulling gebeurt door een presentatie en discussie met “de master”. Dit is een expert op het betreffende vakgebied en aan hem/haar wordt gevraagd om zijn/haar visie te delen. Tijdens dat onderdeel is er ook volop gelegenheid voor discussie. Vervolgens wordt de locatie bezocht met als doel bepaalde aspecten uit het thema nog een keer nader te belichten.

In het derde deel wordt vooral gekeken naar de praktische toepasbaarheid. Wat kan je met de verkregen kennis als je de volgende dag weer aan het werk bent. Natuurlijk vergeten we de inwendige mens niet. Onder het genot van een drankje en een eenvoudige doch voedzame maaltijd is er volop gelegenheid om met je collega masterclass deelnemers te praten en dus te netwerken.

De masterclass Ondernemen is leren overbruggen en door toepassing van hetgeen in deze masterclass wordt aangedragen kan je nieuwe gezichtspunten in nemen, een brug slaan tussen medewerkers en de technische infrastructuur en hiermee het rendement van u en uw medewerkers vergroten. Kortom een perfecte boost en buzz voor uw team, afdeling of bedrijf.

De eerste masterclass vindt plaats op dinsdag 20 november a.s. De master is de heer Bjørn Aris, eigenaar van Return on People. De unieke locatie is De Jong Verpakking BV uit De Lier waar we u middels een bedrijfsbezoek meer inzicht zullen geven in de werkwijze van het bedrijf. Meer informatie is te vinden op de website www.experiency.nl/masterclass/.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.