kansen voor AGF-sector

Business seminars 'Internationaliseren in Oostenrijk'

De Austrian Business Agency (ABA) organiseert twee business seminars op 27 november bij de Kamer van Koophandel in Rotterdam en 4 december bij de Kamer van Koophandel in Amsterdam, met als thema “internationaliseren in Oostenrijk”. De seminars zijn met name bedoeld voor Nederlandse bedrijven die:
  • d.m.v. een eigen aanwezigheid in Oostenrijk zich in hoog tempo toegang tot deze interessante markt willen verschaffen, zonder afhankelijk te zijn van derden (denk aan een bureau-adres, vestiging, hoofdkantoor, distributiecentrum, joint venture, e.d.)
  • op die manier de kansen in deze gezonde, kansrijke, Duitstalige exportmarkt willen benutten
  • actief zijn of willen worden in Midden- en Oost Europa en Oostenrijk als springplank willen gebruiken

Met name in de AGF-sector liggen op dit moment volop kansen voor Nederlandse bedrijven. Mevrouw Dr. Martina Hölbling zal namens de ABA aanwezig zijn bij alle twee seminars. Zij leidt de afdeling West-Europa en beschikt over zeer veel ervaring en kennis op het vlak van Europese onderzoekprogramma’s voor internationale onderzoek- en technologiepartnerships. Oostenrijk biedt buitenlandse investeerders een breed programma aan subsidies: voor midden- en kleinbedrijven, voor onderzoek en ontwikkeling, voor de oprichting van bedrijven of voor investeringen en technologische ontwikkelingen.

Alle informatie is beschikbaar via http://www.pspsconsultants.nl/index.php?id=9 of telefonisch via 070-3229006, quinders@pspsconsultants.nl (Carmen Quinders). Er bestaat ook de mogelijkheid voor een individueel gesprek, mogelijk op andere dan de bovengenoemde data.


Publicatiedatum:



Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven