Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Fotoreportage opendeurdagen Lejeune

Tholen - Op 27 en 28 oktober vonden de opendeurdagen van Lejeune plaats. Er waren productpresentaties, degustaties, kookdemonstraties en alle producten van verschillende leveranciers waren op een prachtige manier uitgestald. Lejeune staat vooral bekend om de Spaanse groenten en de Belgische druiven maar biedt daarnaast het volledige AGF-pakket. Bedrijfsleider Beny Vanderborght en verkopers Luc Desees en Mien Verschelden waren zeer te spreken over de opendeurdagen. Bezoekers konden onderwijl genieten van heerlijke hapjes en drankjes.



Lejeune hoort tot de Groep A. de Witte en is gesitueerd op 'Frugro' in Sint-Katelijne-Waver, het centrum in Belgiƫ van groenten en fruit en dichtbij de Mechelse Veilingen. Natuurlijk werden de merken Cibel en Cebon van de Groep gepresenteerd. "De sterkte van Lejeune zijn de grote volumes en ook het feit dat er een sterke groep achter hun staat", vertelt Achiel de Witte. "Deze dagen zijn helemaal geslaagd", vult Beny Vanderborght aan. "Dit was de eerste keer dat we opendeurdagen organiseerden en het is zeker pico bello verlopen. De opkomst was naar tevredenheid en dit zijn de juiste momenten om klanten en leveranciers weer te ontmoeten en contacten te onderhouden. Er waren vooral op zondag veel bezoekers en de reacties waren erg positief. Ook de standhouders gaven aan dat dit vruchtbare dagen waren."

Klik hier voor de fotoreportage