Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Tallpack op Logistica 2012: loadsecuring en rekhoes versus rekwikkelen

Een lage investering bij aanvang, een lage investering bij uitbreiding en een mogelijke uitbreiding tot een volledige palletwikkellijn. Dat is allemaal mogelijk met de nieuwe TW 2201 Modulaire Palletwikkellijn van Tallpack. Tijdens Logistica 2012 toont Tallpack de TW 2201 Modulaire Palletwikkellijn aan het bedrijfsleven. Een lijn die modulair is opgebouwd waardoor een relatief lage investering in een groeiend bedrijf voldoende is om klaar te zijn voor de toekomst. Maar ook wordt hiermee een specifieke vraag voor meerdere volumes beantwoord met een voordelige oplossing. Omdat Tallpack de lijn in delen (modules) standaard kan leveren, blijven de investeringskosten voor de klant laag.



Tallpack demonstreert de krachtige en compacte Rekhoesmachine T1. Een unieke manier van verpakken die een energie- en een foliebesparing van wel 30% kan behalen. Maar dat is niet alles. Tallpack heeft veel nieuws. Een nieuwe lijn Tallwrapper draaitafelwikkelaars. En natuurlijk de handapparaten, Gripsheets, Next Generation Tallstretch wikkelfolie en meer. Bovendien maakt iedereen die zich via Tallpack registreert, kans op een iPad.



Standnummer Logistica Hal 8 F084

Voor meer informatie:
Tallpack International
De Aaldor 24
4191 PC Geldermalsen
Tel: 0345 – 800 800
Fax: 0345 – 800 850
info@tallpack.nl
www.tallpack.nl

Publicatiedatum: