Nieuwe AGF-verswinkel in Vught

Caspar van Baardwijk en Leon van der Schoot zijn trotse eigenaren van ‘Verswinkel De Baarzen’, die vrijdag 12 oktober haar deuren opende in Vught. Caspar is al ruim 20 jaar slager en kok. Leon van der Schoot heeft ruim 20 jaar winkelervaring in aardappelen, groente en fruit. De klant kan vertrouwen op een mooi aanbod in heerlijk vlees, vleeswaren, groente, fruit & aardappelen, maaltijden, soepen, rauwkost & salades, vers bereid in eigen keuken.

Vers & kennis onder één dak

Om de bewoners van de Baarzen te voorzien van alle versproducten biedt de Verswinkel ook brood en broodspecialiteiten in samenwerking met La Boulangerie Goossens. Ook zijn ambachtelijke boerenkaas en andere kaasspecialiteiten in het assortiment opgenomen. Caspar en Leon zijn gaan samenwerken omdat ze bewust zijn van elkaars kwaliteiten. Tevens bieden ze u ook de wel bekende catering; de uitgebreide cateringfolder ligt klaar in de winkel. Ze bespreken de mogelijkheden graag met u.

Het adres is Rouppe van de Voortlaan 34 5262 HE Vught, telefoon: 073 - 65 65 869.
De openingstijden zijn: maandag t/m vrijdag: 08.30 - 18.00 uur en zaterdag van: 08.30 uur- 16.00 uur

Bron: Het Klaverblad

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.