Keurmeesterseminar 2012: vooruitkijken door mee te doen

Als je voor een eerste keer iets organiseert, is het reuze spannend of datgene wat je voor ogen had ook daadwerkelijk gehaald wordt. Dat gold ook voor ons eerste Keurmeesterseminar. Inmiddels weten we dat vorig jaar een groot succes was; de noodzaak was duidelijk en die motiveerde ons om met het vervolg aan de slag te gaan.

Het tweede Keurmeesterseminar staat gepland! Noteer donderdag 29 november 2012 in de agenda; dit is de datum waarop we jullie als keurmeester graag uitnodigen.

We maken deze keer gebruik van de gastvrijheid van veiling Zaltbommel. Deze locatie biedt ons meerdere ruimtes waar we optimaal gebruik van kunnen maken.

De reacties die we vorig jaar van jullie als feedback mochten ontvangen, zijn ter harte genomen.

Dat heeft geleid tot de invulling van een agenda waarbij we niet alleen jullie mening willen horen maar actieve deelname verwachten.

N&S biedt keurmeesters wederom de mogelijkheid om met elkaar aan de slag te gaan, te sparren met elkaar en om bij te praten.

Waar gaan we het dit jaar over hebben? Welke onderwerpen zijn voor jullie van belang?

We beginnen de middag met de invulling van een stuk praktijk. In de hal van veiling Zaltbommel gaan we met product aan de slag. Praten over verschillende normen die we gebruiken; wat is wettelijk, wat willen onze klanten, hoe kunnen we elkaar aanvullen en hoe houden we elkaar op de hoogte. Bezig zijn met en praten over product; dat is de opzet.

Een tweede gedeelte van de middag vullen we in aan de hand van een groepsdiscussie. Elke keurmeester heeft te maken met discussie die kan ontstaan tussen keur en commercie. Gerda van den Top van Top Training & Coaching zal jullie aan de hand van stellingen meenemen in dat gesprek om te komen tot nieuwe inzichten.

Tot slot willen we jullie dichterbij duurzaamheid en Milieukeur brengen. Onderwerpen die vaak in de media voorbij komen, maar wat betekenen deze nou voor jullie? Wat hebben jullie daar mee te maken in de dagelijkse werkzaamheden? Petra Remeeus, projectleider agro/food van SMK (Stichting Milieukeur) zal jullie wegwijs maken in deze materie.

29 november; een dag om vrij te houden zodat je aanwezig kunt zijn tijdens het 2e keurmeesterseminar. N&S nodigt je van harte uit!

Mail voor meer informatie of inschrijving naar pve@ns-quality.nl.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.