Cool Fresh Spanje aanwezig op Fruit Attraction

AgroCap Invest breidt uit in Europa

AgroCap Invest uit Ridderkerk kondigt met trots de oprichting van Agro Marketing Cool Fresh España S.L., (handelend als Cool Fresh Spain) aan. Volgens Johan in 't Veld van AgroCap is dit een logische uitbreiding van het dynamische international verkoop- en marketingnetwerk dat de afgelopen jaren door AgroCap is neergezet. "AgroCap is reeds een jaren succesvol met het anticyclische investeringen. Wij hebben ondernemingen in een aantal overzeese landen gevestigd, maar Cool Fresh Spanje creëert nu ook voor ons een sterke basis waardoor wij topkwaliteit Europese versproducten aan onze wereldwijde klantenbestand kunnen leveren."

In 't Veld is overtuigd dat de international handelsomgeving een complete nieuwe ‘mindset’ met betrekking tot groenten en fruit uit Europa vereist. Volgens in t Veld is Spanje steeds de tweede grootste producent in Europa, en heeft dit land een trotse geschiedenis in het leveren van een zeer brede assortiment AGF.

In 't Veld: "Ons strategische plan voor Cool Fresh Spanje is – naast deel te nemen aan onze gevestigde verkoopnetwerk in Europa – primair het beleveren van klanten in Afrika, het Midden-Oosten, Zuid-Amerika en het Verre Oosten. Een grote voordeel voor onze klanten is dat er veel synergie is tussen Cool Fresh Spanje en de andere ondernemingen van AgroCap, waardoor jaarrond-leveringen veel makkelijker worden.
Voorbeelden zijn:
• Spaanse citrus volgt direct na Zuid-Afrikaanse citrus; en
• Spaanse druiven vult het gat tussen het eind van de Egyptische oogst en het begin van druiven uit Peru.”

Cool Fresh Spanje bestaat uit een aantal professionals uit de Spaanse AGF-handel, en alle medewerkers hebben vele jaren ervaring in de branche. Eén van de senior medewerkers is Paco Noguera. Volgens levert de Spaanse agrarische sector een grote en belangrijke bijdragen aan de Spaanse economie. "De Spaanse agrarische sector ervaart momenteel vele uitdagingen, maar wij kunnen desalniettemin constateren dat Spaanse versproducten nog altijd bekend hebben gestaan voor topkwaliteit en uitstekende prijs-kwaliteit. Aan de andere kant zien wij ook een noodzaak voor een vernieuwende en innovatieve business model, met international partnerships als basis. Het is vooral vanuit dit perspectief dat wij grote kansen zien voor de betrokkenheid van AgroCap in Spanje’.

Cool Fresh Spanje heeft vestigingen in Valencia en Huelva. Medewerkers van Cool Fresh Spanje zullen samen met een aantal collega’s uit Nederland en Zuid-Amerika aanwezig zijn op de Fruit Attraction in Madrid vanaf 24 tot 26 Oktober, stand 5A-02E.

Voor meer informatie kan u contact opnemen met:
Johan in t Veld
AgroCap Invest BV
johan@agrocap.com
Mobiel: + 31 651 849 250

Paco Noguera
Agro Marketing Cool Fresh España S.L.
sales@coolfreshspain
Mobiel: + 34 630 390 875

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.