Anecoop ziet commercieel volume persimmon stijgen

Het Spaanse Anecoop verwacht voor het huidige persimmonseizoen een oogst van 60.000 ton en een commercieel volume van ongeveer 51.000 ton. Dit zal vermarkt worden onder de beschermde oorsprong Ribera del Xuquer. De variëteit die wordt gecommercialiseerd door Anecoop is Bright Red. Deze wordt verkocht onder de merknaam Bouquet. Harde persimmons zijn gelabeld als Perisimon Bouquet en zachte als Classic Bouquet.

Alle persimmon-gerelateerde activiteiten van Anecoop worden gecentraliseerd door Grupo Persimon, een divisie die gecreëerd is binnen Anecoop in 2008/2009. Hier vallen 17 persimmonproducerende coöperaties onder.

Het marktaandeel stijgt en ook de productie neemt toe. In 5 jaar is de productie van 10.000 naar 60.000 ton gegaan en de komende twee jaar verwacht Anecoop 80.000 ton. Vorig jaar hebben we 41.000 ton vermarkt. Dit betekent dat we onze commerciële vooruitzichten verhogen met 20% dit seizoen.

Voor meer informatie:
Carlota Pardo (communication manager)
Anecoop S. Coop.
Tel: +34 96 393 85 58
cpardo@anecoop.com
www.anecoop.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.