Twaalf MAN's voor H.Z. Transport

H.Z. Transport BV uit Maasdijk geeft de samenwerking met MAN nog meer dynamiek door de vloot uit te breiden met twaalf nieuwe TGX-trekkers. TLN meldt dat deze investering mee een gevolg is van de uitstekende indruk die de vijf bestaande TGA's binnen de vloot hebben gemaakt.

Tien MAN TGX EfficientLine 18.440 4x2's met XXL-cabine en twee TGX 26.440 6x2's met XLX-cabine rijden sinds augustus binnen het bedrijf van algemeen directeur Hans Zuiderwijk. De EfficientLine vrachtauto's kenmerken zich door een lichtgewicht constructie, een laag brandstofverbruik en een vermindering van de rol- en luchtweerstand en zijn daarnaast uitgevoerd in de opvallende en complete ‘Westland-uitvoering'. ‘Ze rijden met koelopleggers voor internationaal groupagevervoer naar Italië en Oostenrijk en bevoorraden cruiseschepen in heel West- en Zuid-Europa. De twee XLX-varianten met semi-dieplader worden ingezet voor dagelijkse distributie van heftrucks en hoogwerkers in de Benelux. Het zijn stuk voor stuk mooie, frisse trucks die de uitstraling van ons bedrijf versterken', aldus Audrey de Vette-Zuiderwijk, dochter van Hans Zuiderwijk.De vloot van H.Z. Transport telt 184 voertuigen. Met de twaalf nieuwe MAN TGX-trekkers krijgt het wagenpark een flinke impuls. De nieuwe trekkers zijn ter vervanging van oudere Euro 3-trekkers. Duurzaam ondernemen en kostenreductie zijn hierbij belangrijke argumenten. H.Z. Transport heeft vestigingen in Nederland, Polen en Oostenrijk. Het bedrijf is ruim 30 jaar gespecialiseerd in het groupage vervoer van ‘temperatuur gecontroleerde goederen' naar Midden- en Zuid-Europa. Tevens is het bedrijf actief in de havens van West- en Zuid-Europa voor de bevoorrading van (cruise)schepen.

Bron: TLN

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.