Magnetronaardappelverpakking

RPE kondigde de lancering van een magnetronverpakking aan als toevoeging aan zijn reeks Tasteful Selections-aardappelen. De verpakkingen van bijna 455 gram zullen landelijk beschikbaar zijn voor retailers, nadat ze op 26 oktober worden onthuld op PMA Fresh Summit.

Tasteful Selections zijn specialiteitskrieltjes met een unieke grootte en smaak, die landelijk beschikbaar zijn in meer dan 8.000 winkels. Het merk levert gemak door zijn klaar-om-te-koken aardappelen: ze zijn dun van schil en reeds gewassen. Hun grootte is populair voor eenvoudig, snel en consistent koken. Na het succes van de oorspronkelijke reeks, zorgen de magnetronzakken voor nog meer gemak door de kooktijd te verkorten tot slechts zes minuten.

De magnetronverpakkingen zijn nu beschikbaar voor de variëteiten Ruby Sensation en Honey Gold van Tasteful Selections™, de twee bestverkopende rassen in de reeks.

Voor meer informatie:
Randy Shell
Tel:(+1 952) 353-4747
randy.shell@rpespud.com

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.