Nieuwe handige abrikozensnackverpakkingGreat Lakes International Trading heeft het antwoord gevonden op de vraag wat men een kind kan geven als gezond lunchtussendoortje. Het bedrijf biedt Turkse abrikozen aan in snackverpakking van 40 gram, die gemakkelijk in een lunchbox past als gezonde traktatie voor kinderen. De snackdoosjes zien eruit als een schoolbus om de verbeelding van een schoolkind te prikkelen. Het product heeft geen toegevoegde suikers en is van nature vetvrij en de verpakkingen zijn gemakkelijk te openen. Zoiets als de Yummy Fruit Bus is nog nooit gebruikt voor de consumptie van abrikozen.

Great Lakes lanceert na de Awesome Apricot Yummy Fruit Bus onmiddellijk een tweede product. Het zal de Chummy Cherry Yummy Fruit Bus introduceren als tweede gezonde lunchboxvulling. De gedroogde Turkse kersen worden aangeboden in eenzelfde schoolbus. 

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.