Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Max Bach, Hortiberia:

"Redelijke prijzen Spaanse tomaten"

Tholen - De prijzen op de Spaanse tomatenmarkt zijn momenteel redelijk stabiel. Dat vertelt Max Bach van het bedrijf Hortiberia, dat zich vanuit Cartagena (Murcia) toelegt op de verkoop en export van Spaanse tomaten. "Maar het seizoen is pas net begonnen en nog niet alle teeltgebieden hebben significante volumes. Vergelijken met voorgaande jaren liggen de prijzen op een redelijk niveau."



Max vertelt dat de zware regenval in Spanje niet van grote invloed is aan de tomatenteelt. Hortiberia stuurt momenteel ook containers naar supermarkten, groothandels en horecabedrijven op de verre bestemmingen. De concurrentie komt volgens de exporteur in de winter voornamelijk van Marokko en Turkije, die tomaten voor veel lagere prijzen dan de Spaanse tomaten aanbieden. De bedrijfsnaam Hortiberia is tevens de merknaam van de Spaanse tomatenexporteur.

Voor meer informatie:
Max Bach
Hortiberia
+34 968321636

Publicatiedatum: