Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Co van Es: "Alleen een laaddatum van de klant nodig en wij doen de rest"

Milestone Fresh ook actief in verscheping aardappelen en uien

Tholen - Aardappelen en uien worden al decennia lang verscheept naar wereldwijde bestemmingen. Milestone Fresh is hierin sterk vertegenwoordigd. "We bieden momenteel de complete dienstverlening aan. Door middel van ons wereldwijde netwerk hebben wij de mogelijkheid om die zeer scherp aan te kunnen bieden en kunnen wij voldoende ruimte en capaciteit garanderen om de lading ook op korte termijn te kunnen verschepen", zegt algemeen directeur Co van Es.



"Niet alleen zorgen wij ervoor dat uw containers vanaf de plaats van belading aankomen op de plaats van bestemming, maar ook verzorgen wij alle nodige documentatie, zoals certificaten van Oorsprong, waivers, douanedocumentatie en transportverzekeringen. Het enige wat de klant nog hoeft te doen, is ons een laaddatum op te geven en wij coördineren vervolgens de rest", vertelt Co. "Tevens is Milestone Fresh momenteel al aan het onderhandelen voor het aankomende meloenenseizoen uit Costa Rica. Geïnteresseerden kunnen met ons contact opnemen."



Voor meer informatie:
Milestone Fresh
Co van Es
Tel.: +31 (0)10 2580900
Fax: +31 (0)10 2022682
Mob: +31 (0) 6 12853096
fresh@milestonefresh.nl
www.milestonefresh.nl