Holfeld Plastics: verpakking van versproducten

De G81-reeks punnets voor zacht fruit, van Holfeld Plastics, combineert een aantrekkelijk uiterlijk met functionaliteit. De G81-punnets variëren van hoogte van 30mm tot 85mm en zijn ontworpen als verpakking die niet alleen milieubewust is, maar die ook de kwaliteit van het fruit behoudt en beschermt. Het heeft ook hellende openingen in de basis, die resulteren in aanzienlijke verbeteringen boor de luchtstroom. Dit zorgt voor continue ventilatie, wat bijdraagt aan het behoud van het fruit tijdens het transport naar de retailer en naar de koelkast van de consumenten.

"Het gerecycleerde materiaal dat wordt gebruikt in de vervaardiging, gaat door het 'superreinigingssysteem' in onze fabriek om ervoor te zorgen dat we aan de regelgeving voldoen. We zijn altijd op zoek naar nieuwe ideeën, waardoor we duurzame verpakkingsoplossingen kunnen leveren die voldoen aan de veeleisende behoeften van de retailers en consumenten. Ons 'superreinigingssysteem' is een belangrijk verschil tussen ons en andere Britse leveranciers." Holfeld heeft ongeveer £1 miljoen geïnvesteerd in het installeren van een vervaardigingssysteem voor de G1-reeks van manden voor zacht fruit. Hiermee kan de fabrikant de productiekosten beheersen. 

Het bedrijf werkt nauw samen met belangrijke retailers, marketingbureaus, distributeurs en telers. Holfelds manden worden vervaardigd in zijn fabriek in Ierland, wat betekent dat zijn klanten uit Ierland en het Verenigd Koninkrijk kunnen vertrouwen op een snelle levering –een cruciale factor in het teeltseizoen wanneer een korte levertijd het verschil kan betekenen tussen succes en mislukking."

Voor meer informatie:
Holfeld
Tel: +353 (0) 402 41234
sales@holfeld-plastics.com
www.holfeld-plastics.com

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.