SAB Catering wijst op voedselverspilling

De Nederlandse bedrijfscateraar SAB Catering informeert woensdag, op de dag van de duurzaamheid, in al haar bedrijfsrestaurants op de grote hoeveelheden voedsel die jaarlijks worden verspild.

Om de consument te wijzen op de verspilling verspreidt het bedrijf onder ruim 25.000 lunchgasten een gratis boekenlegger gemaakt van 100% gerecycled papier. SAB Catering zet zich hard in om derving en verspilling in haar ruim 280 bedrijfsrestaurants tegen te gaan. Judith Veerman, productmanager SAB: “SAB richt zich met haar aanpak op het optimaliseren van de cateringconcepten en onderzoekt mogelijkheden met meer à la minute bereidingen. Onder meer door te werken met bepaalde specialiteiten die volgens een ‘op is op’-idee worden geserveerd en toepasbare restverwerkingstips bij de receptuur. Dit resulteert in een betere aansluiting van de menucycli met daarbij het aanbieden van uitstekende service.”


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.