Deutsche Bahn deelt gezonde bio-snacks uit aan kinderen

Die Deutsche Bahn, de Duitse spoorwegmaatschappij, geeft kinderen in oktober en november 2012 gratis een gezonde snack mee op reis in de langeafstandstreinen. Die Deutsche Bahn en het Berlijnse bedrijf Speaking Products zorgen vanaf begin oktober acht weken lang voor groente- en fruitplezier door heel Duitsland. De kinderen krijgen biologische groenten en fruit in een grappig en praktisch zakje van het merk 'Erdbär-Freche Freunde'. Hierbij krijgen ze ook nog vingerpoppetjes in de vorm van een kleine wortel, erwt, appel, peer en aardbei om mee te spelen tijdens de reis.
 
De kindersnacks van Speaking Products zijn lekkere biologische groente- en fruitcreaties die overal en (bijna) knoeivrij gegeten kunnen worden: de ideale energiestoot voor onderweg. Toegevoegde suikers, kleur- en conserveerstoffen komen niet in het zakje! Het doel: kinderen op jonge leeftijd vertrouwd maken met groente en fruit om zo gezonde eetgewoontes te bevorderen. Dit onder het motto: 'Das Beste der Natur pur und kinderfreundlich mit on Tour' (Het beste van de natuur, puur en kindvriendelijk mee op avontuur).
 

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.