20 landen vertegenwoordigd op Fresh Produce Ukraine

De internationale interesse voor deelname aan Fresh Produce Ukraine 2012 heeft minder dan twee maanden voor aanvang van het evenement de internationale verkoop een flinke boost gegeven. De cijfers laten zien dat de internationale verkoop ruim is verdubbeld en dat er voor de komende maanden een grote stijging wordt verwacht.

Er zal een recordaantal van 20 landen vertegenwoordigd zijn op Fresh Produce Ukraine 2012, waaronder: Oostenrijk, België, Tsjechië, Chili, Kroatië, Cyprus, Egypte, Frankrijk, Duitsland, Griekenland, Italië, Libanon, Rusland, Spanje, Syrië, Zweden, Nederland, Turkije en het Verenigd Koninkrijk.

De Chileense Fresh Fruit Association is wederom sponsor van het evenement. Daarnaast staat er een officiële deelname gepland voor Griekenland, Libanon en Syrië.

Fresh Produce Ukraine richt zich op de AGF-teelt, post-harvest technologieën en de handel in Oekraïne en andere GOS-landen. Het evenement wordt georganiseerd in samenwerking met de driedaagse conferentie 'AGF uit Oekraïne' dat voor de achtste keer wordt georganiseerd door Fruit Inform.

Fresh Produce Ukraine is bedoeld voor alle bedrijven die werkzaam zijn in de AGF-sector.

Voor meer informatie: www.freshproduce-expo.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.