volgend jaar AGF Detail op dinsdag 1 en woensdag 2 oktober

7.000 bezoekers op AGF Detail en vakbeurs Foodspecialiteiten

De AGF Detail die vorige week dinsdag en woensdag in Houten werd georganiseerd, verwelkomde - samen met de gelijktijdig georganiseerde Vakbeurs Foodspecialiteiten - een recordaantal van ruim 7.000 bezoekers. Dat heeft de organisatie bekendgemaakt.

Mark Heemskerk, directeur van brancheorganisatie AGF Detailhandel Nederland (ADN), kijkt zeer tevreden terug op de beurs: “Het massaal toegestroomde publiek levert het bewijs dat de AGF-branche leeft en volop in beweging en in ontwikkeling is. Met elkaar werken we aan een beter rendement voor iedereen en versterking van onze positie in de markt. Uiteindelijk is dat hetgeen waar het om gaat!”

Teun Koolen van Koolen Champignons heeft goede zaken gedaan op de beurs: “Anno 2012 zijn kwaliteit en onderscheidend vermogen de sleutel tot succes bij de detaillist en producent. Wij spelen in op deze behoefte door steeds te innoveren en met nieuwe producten en toepassingen te komen.”

Volgend jaar vindt AGF Detail wederom gelijktijdig plaats met de Vakbeurs Foodspecialiteiten op dinsdag 1 en woensdag 2 oktober 2013 in Expo Houten.

Klik hier voor de fotoreportage van de beurs vorige week

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.