Golfkartonnen boom werpt vruchten af op Floriade

Het afgelopen half jaar hebben 1,4 miljoen van de in totaal ruim twee miljoen bezoekers aan de Floriade in Venlo de golfkartonnen boom bewonderd die stond opgesteld in het best bezochte paviljoen: Het Huis van de Smaak. De boom als blikvanger stond symbool voor kracht en duurzaamheid van de verpakking voor onder meer groenten en fruit, gemaakt van natuurlijke grondstoffen en na gebruik 100% recyclebaar.Vele bezoekers hebben zich laten fotograferen met de boom en de kangoeroe als achtergrond, gekoppeld aan de boodschap: "Ook de natuur is fan van golfkarton". Zo'n 180.000 ansichtkaarten met een groet vanaf de golfkartonstand zijn door het publiek meegenomen of verstuurd.

"We hebben alleen maar positieve reacties gehad in termen van echt, eerlijk, puur, natuur", aldus Ad Berends, creatief directeur van het Huis van de Smaak. "Golfkarton heeft prominent bijgedragen aan het succes van het Huis van de Smaak en aan de cradle2cradle filosofie van deze Floriade die het samen met de groenten- en fruittelers heeft uitgedragen.

Voor meer informatie:
Vereniging Golfkarton
Hoofddorp
Tel.: 020 654 30 60
Mobiel: 06 53 23 69 70
info@golfkarton.org
www.golfkarton.org

Belgische Vereniging van Golfkartonfabrikanten
Brussel
tel.: 00-32-(0)2/344.19.62

 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.