Nieuw concept bespaart 40 procent op bedrijfscatering

Een nieuw concept voor bedrijfscatering in eigen beheer. Dat wordt gelanceerd door Smaak Bedrijfscatering. Smaak Bedrijfscatering biedt de mogelijkheid om op ‘eenvoudige wijze’ bedrijfscatering in eigen beheer uit te voeren, zo meldt de nieuwkomer.

Smaak Bedrijfscatering laat weten dat bedrijfscatering in eigen beheer in veel gevallen een uitstekende en voordelige oplossing biedt voor het bedrijfsrestaurant. ‘Echter, het ontbreekt organisaties vaak aan visie en kennis omdat catering niet hun core business is. Hierdoor zijn deze organisaties gebonden aan een dure contractcateraar. Dankzij het concept van Smaak Bedrijfscatering kunnen organisaties tot wel 40 procent kostenbesparing op hun bedrijfscatering realiseren ten opzichte van hun contractcateraar. Daarnaast helpt Smaak Bedrijfscatering die organisaties die hun catering al in eigen beheer hebben om een professionaliseringslag in hun bedrijfsrestaurant te ondergaan.’


Klik hier voor het volledige artikel op MissetHoreca.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.