Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Hallo 300e Jumbo van Nederland

Jumbo Supermarkten bereikt woensdag met de opening van de 300e winkel in Nederland een nieuw hoogtepunt in de geschiedenis van het familiebedrijf. Op die dag opent Jumbo in Zoetermeer een geheel nieuwe winkel van ruim 1700 vierkante meter. De winkel is ingericht volgens de allerlaatste formule-uitgangspunten van Jumbo.


Filiaalmanager Vincent Otto, directeur Formule en Marketing Colette Cloosterman - Van Eerd en algemeen directeur Frits van Eerd openen te midden van het winkelteam de nieuwe vestiging. Jumbo groeide de afgelopen jaren in snel tempo met name door de ombouw van 175 Super de Boer winkels binnen tweeënhalf jaar.

Met de overname van C1000 in 2012 worden de komende drie jaar nog eens circa 300 supermarkten aan de Jumbo formule toegevoegd. Daarnaast worden nog nieuwe Jumbo winkels gebouwd, zoals deze 300e winkel in Zoetermeer.



www.jumbosupermarkten.nl


Publicatiedatum: