Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Univeg verkoopt aandelen in vleeswarenbedrijf Dela

Op 1 oktober kondigden de Univeg-groep, de familie De Pelsmaeker en Cock's Vleeswaren aan dat de Univeg-groep en de familie De Pelsmaeker haar aandelen in Dela overgedragen hebben aan Cock's Vleeswaren.

Cock's Vleeswaren uit Sint-Niklaas is een Belgische producent van fijne vleeswaren, salades en kant-en-klare gerechten. Het bedrijf werd in 1935 opgericht door Charles De Cock en levert via een eigen distributienetwerk, vleeswaren aan slagers, kruideniers en bakkers en middelgrote- en grote supermarktketens.

"Door deze overname zullen Cock's Vleeswaren en Dela als één sterke groep opereren op de Belgische markt en kunnen ze hun productaanbod verruimen en een nog betere klantenservice verlenen", meldt Univeg.

Univeg heeft naar eigen zeggen in Cock's Vleeswaren de geschikte partner gevonden om de activiteiten van Dela als totaalleverancier van vleeswaren, kaas en versspecialiteiten over te nemen. 
Publicatiedatum: