Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Martijn de Faber, Sunberry International:

"Compleet zachtfruitschap met vers, gedroogd en sappen"

Tholen - Tijdens de AGF Detail in Houten gaf Sunberry International acte de présence met haar fruit in zowel verse als bewerkte vorm. "Onze roots liggen in de blauwe bessen met een areaal van 375 hectare in Nederland. Vervolgens zijn we ons gaan toeleggen op aardbeien en ander roodfruit. In 2009 zijn we gestart met het drogen van fruit en dit jaar hebben we een sapfabriek geopend, die aan het einde van het jaar volledig operationeel zal zijn", vertelt account manager sappen, Martijn de Feber.



"De core business van ons werk is zeker nog vers fruit, maar voor de Klasse 2-producten is er niet altijd afzet op de verse markt. Dus hebben we op aandringen van onze telers naar alternatieven gezocht. Zo leveren we nu gedroogde blauwe bessen aan de notenindustrie en diepvriesblauwebessen aan bakkerijen. Op de AGF Detail lanceren we onze nieuwe sappen, die allemaal gebaseerd zijn op rood fruit. Zo kunnen we de retailers een totaalconcept aanbieden, ofwel het hele zachtfruitschap van vers, gedroogd en sappen.

Voor meer informatie:
Martijn de Feber
Sunberry International
Venrayseweg 106c
5928 RH Venlo
Tel: 077-3204267
m.feber@sunberryinternational.com
www.sunberryinternational.com