ClemenGold-actie Gebrs van Aarle en Harrie Goesten

Mevrouw Dortmans wint eerste 17-daagse rondreis door Zuid-Afrika

De groothandelaren Harrie Goesten en Gebrs van Aarle hebben momenteel een spectaculaire actie lopen met ClemenGold-mandarijneen. Wanneer klanten een speciale ClemenGold kilozak kopen, vinden ze een actiecode op de verpakking. De code kan worden ingevoerd op de website www.opreismetclemengold.nl, waarna men kans maakt op een prijzenpakket. De hoofdprijs is twee keer een geheel verzorgde 17-daagse rondreis door Zuid-Afrika voor twee personen.


Klik hier voor een vergroting van de actiefolder

Iedere dinsdag wordt er bovendien een trekking gehouden voor de prijswinnaars van het familie weekend-arrangement en het familie dag-arrangement. Gisteren is de eerste hoofdprijs gevallen bij mevrouw Dortmans (consument) op de markt bij Gert-Jan Heerkens. Heerkens heeft zelf - omdat daar de hoofdprijs is gevallen - een weekend Beekse Bergen voor 6 personen gewonnen.

De winnaar van de klassenprijs wordt op dinsdag 30 oktober bekend gemaakt. De actie loopt nog t/m 22 oktober 2012 en is exclusief bij groothandelaren Harry Goesten en Gebrs van Aarle.Meer informatie kun je vinden op de websites van de groothandelaren:
www.gebrsvanaarle.eu
www.harriegoesten.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.