Hardfruittelers Arie Brouwer en Zoon uit Zierikzee:

"Onze website is genomineerd voor Website van het Jaar"

De website verseoogst.nl, van alle telers van The Greenery, is genomineerd voor Website van het Jaar in de categorie ‘Gezondheid & Welzijn’. Verse Oogst is hét consumentenplatform waar bezoekers alle informatie over groente, fruit en paddenstoelen vinden. Meer dan 300 telers van The Greenery voorzien de website van interessante weetjes, handige feitjes, prachtige foto’s en filmpjes over groente, fruit en paddenstoelen. Ook leggen de telers achter deze producten uit hoe het product wordt geteeld en doen zij hun uiterste best om de lezer culinair te inspireren.Verse Oogst is in 2010 ontstaan vanuit de steeds grotere behoefte van de consument naar eerlijke en eenvoudige informatie over groente, fruit en paddenstoelen. De telers van Verse Oogst vertellen daarom op een eigen profielpagina over de teelt van hun producten en over de producten zelf. Hoe zorgen zij er bijvoorbeeld voor dat de tomaat zo veilig en zo vers mogelijk in het winkelschap ligt? Of tegen welke uitdagingen lopen de telers aan als het een tijdje erg droog is of juist hard heeft gevroren?

Arie Brouwer en zijn zoon Arie jr. telen op 11 hectare appelen, peren, kersen, kruisbessen en pruimen. “Wij denken dat het belangrijk is dat mensen weten waar het product dat zij eten, vandaan komt. Op Verse Oogst kunnen wij in één keer een groot publiek aanspreken en ons verhaal vertellen over onze producten en de teelt ervan. Veel mensen weten bijvoorbeeld niet dat wij zoveel mogelijk werken met biologische gewasbeschermingsmiddelen. We zetten hierbij goede insecten in om kwaadaardige beestjes te bestrijden. Op onze profielpagina vertellen wij hier graag meer over, geven wij tips over onze producten en beantwoorden wij vragen van lezers”, aldus Arie Brouwer. Onlosmakelijk verbonden met groente, fruit en paddenstoelen is natuurlijk smaak. Daarom doen de telers ook hun uiterste best de lezer culinair te inspireren. Zo staan er bijvoorbeeld recepten voor een slasoepje, een witlof salade met tortillachips of een smoothie met appel en bleekselderij op Verse Oogst.

Het Nederlandse publiek kan stemmen op de eigen favoriete website en de websites beoordelen op kwaliteit. Dit kan tot en met 26 oktober 2012 via: www.websitevanhetjaar.nl/verseoogst. Voor meer informatie over het bedrijf en het product van Arie Brouwer: www.verseoogst.nl/telers/brouwer-mts-a-

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.