Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Ine van Kleef: "Blikvanger moet tomaten uit koelkast houden"

Tasty Tom introduceert tomatenhanger op AGF Detail

Tholen - De tomatentelers van Tasty Tom presenteerden tijdens de AGF Detail een heuse noviteit. "Ton Janssen merkte na 180 dagen de sector promoten op de Floriade dat veel consumenten tomaten nog altijd in de koelkast bewaren. Al bij een temperatuur onder 12°C boeten de tomaten in aan smaak en dat is echt funest voor de smaaktomaat", zegt Ine van Kleef. "Daarom hebben we een tomatenhanger ontwikkeld, die niet alleen als gebruiksvoorwerp dient, maar ook als mooie blikvanger in de keuken."



Tasty Tom heeft voor de tomatenhanger een leuke doos ontworpen. "De tomaten hangen rechtop in de tomatenhanger. Dit geeft een natuurlijk effect. En de consumptie gaat zeker stijgen als de tomaten in de keuken hangen in plaats van in de groentela van de koelkast", zegt Ine. "De detaillisten hier op de AGF Detail reageren erg enthousiast. Ze vinden het een echte eye-catcher en zijn helemaal blij als ze ook nog eens horen dat de tomatenhanger onder de 10 euro gaat kosten. De eerste hangers zijn nu net ontwikkeld, maar vanaf november zijn ze te bestellen op de site van Tasty Tom.

Voor meer informatie:
Ine van Kleef
Tasty Tom
Mob: 06-13670183
Tel: 077-3514536
promotie@tastytom.nl
www.tastytom.nl