Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
mooi begin voor seizoen appelras Lola

Jabema Onderneming van het jaar

Gisteravond is tijdens het Business Event in D’n Dulper in Boven Leeuwen bekend gemaakt dat Jabema B.V. uit drie mooie bedrijven is verkozen tot Jonge Onderneming van het jaar in Maas en Waal. Een mooier begin van het tweede oogst- en afzetseizoen kan de Lola zich niet wensen.

Het oordeel van de jury luidde:

De drie belangrijkste disciplines voor een krachtig commercieel en kwaliteitsproduct in de appelhandel gebundeld: de fruitteler, boomteler en veredelaar. Mathieu Gremmen, Jan van Ingen en Ben de Sonnaville hebben een innovatieve manier gevonden om hun appelproduct, de Lola, te telen en te vercommercialiseren. De vermarkting van deze kwalitatieve, productieve en houdbare appel wordt gecoördineerd door Jabema middels korte, transparante lijnen voor alle betrokken partijen.



Pijlers voor beoordeling waren inspirerend startend ondernemerschap, innovatie en duurzaamheid. De unieke vorm van samenwerking door de keten heen, ondersteund door de anti cyclische prijsvorming met een hoge positieve return voor de partners in de keten, vormde een argument voor de jury om Jabema B.V. te nomineren.

Publicatiedatum: