Hardfruit Wereldwijd Uitgelicht

Het is weer tijd voor appelen en peren. Voor seizoen 2012/2013 wordt over het algemeen minder productie verwacht, dus over de prijzen zijn telers en handelaren hoopvol gestemd. Toch is niet iedereen optimistisch. Een land waar de laatste jaren telkens sprake is van een productiestijging, is Polen. Exporteurs zien dit land als een steeds grotere bedreiging. Tijdens de maand oktober staat bij AGF.nl het onderwerp hardfruit in de schijnwerpers. Gedurende deze maand willen we dagelijks een artikel publiceren over actuele zaken bij o.a. hardfruittelers, -pakstations, en -exporteurs uit binnen- en buitenland.

Mocht je een persbericht of artikel hebben dat niet mag ontbreken in het thema, dan ontvangen wij dat graag. Voor een interview kun je contact opnemen met de redactie via redactie@agf.nl.

Natuurlijk is dit ook een uitgelezen kans om je eigen bedrijf een maand lang in de spotlight te plaatsen met behulp van een banner binnen dit prominente thema. U kunt een maand lang een banner boeken op de website AGF.nl voor 630 euro.
Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.