Eerste vervroegde rabarber uit kas aangevoerd

Vandaag is de eerste Nederlandse kasrabarber door Greenery-teler Ben de Rond uit Hoeven aangeleverd. Hiermee is het seizoen van de kasrabarber een maand eerder van start gegaan dan vorig jaar. Nederlandse rabarber uit de kas wordt gedurende de winterperiode voornamelijk geëxporteerd. Het merendeel van de klanten wil rabarber jaarrond in het assortiment hebben. Dankzij ondersteuning van haar telers bij de teeltplanning en bij raskeuze en door heldere afspraken met haar klanten, speelt The Greenery in op deze wens. Dit jaar is de eerste vervroegde rabarber uit de kas een maand eerder beschikbaar dan vorig jaar.


Dieprood

Greenery-teler Ben de Rond: “Het onderscheidende van rabarber uit de kas is dat de stengels dieprood van kleur zijn. Doordat we de rabarberpollen in een ruimte telen die geheel is afgesloten van buitenlicht, behoudt de rabarber de van origine donkerrode kleur. De vroege kasrabarber die we vandaag bij The Greenery hebben aangeleverd, heeft een prachtige dieprode kleur.”Verpakking

De kasrabarber wordt geleverd in de nieuwe verpakking van The Greenery. De nieuwe uitstraling van de doos komt de presentatie van de rabarber ten goede.
De kasteelt rabarber is tot en met half april beschikbaar.

Voor commerciële of verkoopinformatie bel Joost Nijssen, Commercieel medewerker Zachtfruit, tel: 076 528 84 70, mob: 06-242 36 899 of e-mail: J.Nijssen@thegreenery.com.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven