Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Gratis informatieavonden over flex-bv

Op 1 oktober 2012 treedt de flex-bv in werking: geen verplicht startkapitaal meer, geen bankverklaring en geen accountantscontrole. Zeer interessant voor startende ondernemers en eenmanszaken, maar de nieuwe flex-bv heeft ook flink wat voordelen voor bestaande bv’s.

VMV Netwerk Notarissen organiseert in oktober twee informatieavonden voor ondernemers. Om uitleg te geven over de nieuwe regeling en de voordelen ervan voor starters, eenmanszaken en ondernemers, die al een bv hebben. Westlandse ondernemers kunnen zich gratis aanmelden voor één van de twee informatieavonden. De eerste vindt plaats op woensdag 24 oktober in het kantoor van VMV Netwerk Notarissen op het Plein in Wateringen en de tweede avond wordt op woensdag 31 oktober gehouden in het kantoor aan de Oudelandstraat te ’s-Gravenzande. Inschrijving kan alleen via www.vmvnetwerknotarissen.nl en het aantal plaatsen is beperkt.

Publicatiedatum: