Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

De Jong Verpakking met raceteam en racewagen naar de Macropak

Op de komende Macropak verpakkingsbeurs van 2 tot en met 5 oktober in de Jaarbeurs te Utrecht, pakt De Jong Verpakking groots uit op haar stand met de echte racewagen waarmee Daniël de Jong (de zoon van oprichter Henk de Jong) wereldwijd racet in de racecategorieën direct onder de Formule 1. De racewagen is een symbool voor de extreme snelheid waarmee De Jong Verpakking produceert en levert. Ook het promotieteam van De Jong Verpakking is aanwezig in een uitdagende racestijl. Bezoekers worden samen met dat team naast de racewagen gefotografeerd en krijgen deze foto uitgeprint mee. En diegenen die hun visitekaartje in deze racewagen achterlaten, loten mee voor een geheel verzorgde trip voor 2 personen naar de World Series race (met snelheden tot 330 kilometer per uur!) van Daniël op 20 en 21 oktober in Barcelona. U vindt De Jong Verpakking op de hoekstand met nummer D 049 in hal 8.



Eigenzinnige en onafhankelijke producent van golfkarton De Jong Verpakking

De Jong Verpakking BV in de Lier is in 1996 opgericht door Henk de Jong, een echte Nederlandse ondernemer. Het kostenbesparende en klantgerichte business model van het bedrijf vertoont vele overeenkomsten met dat van de luchtvaartmaatschappijen easyJet en Ryanair; 'nee' bestaat niet, onnodige kosten (papier wordt gekocht op de vrije markt) en franje worden voorkomen en er is een volledige klantgerichtheid op de wensen van het Nederlandse midden- en kleinbedrijf. Uniek is dat er dan ook principieel niet geleverd wordt aan multinationale bedrijven. De Jong Verpakking produceert haar golfkarton verpakkingen extreem snel binnen 3 tot dagen. Er staan op elk moment van de dag 20 miljoen verpakkingen gereed voor levering en deze leveringen uit voorraad gebeuren standaard ook op zaterdag en binnen 24 uur. Desgewenst wordt er zelfs op zondagen en op feestdagen geleverd. De klanten kunnen via De Jong Verpakking ook de benodigde opzetmachines (Boix en Lantech.com), inclusief de machineservice, kopen of huren. Door dit alles is het bedrijf de grootste onafhankelijke golfkartonproducent van Nederland geworden met 250 werknemers en een omzet van € 100 miljoen per jaar.

Publicatiedatum: