Nieuwe trailer Ton Derix Transporten in stijl van EK 2012

Tholen - Ton Derix laat iedere twee jaar een trailer beletteren met een thema rond het WK en EK Voetbal. Was het in 2008 een trailer met de prachtige bergen van Zwitserland en Oostenrijk en in 2010 een mooie sfeerimpressie van Afrika met de Tafelberg en zijn wilde dieren. Voor 2012 werd het een moeilijker verhaal omdat er over Polen en Oekraïne niet zo veel bekend is."We hebben daarom gekozen voor een geweldige sfeerimpressie van ons beroemde Oranjelegioen met al zijn pracht en praal", zegt Ton. "Om een en ander nog meer op te pimpen, zijn er tussen de fans een aantal beroemdheden gepositioneerd, waaronder ikzelf. Ook staat onze prachtige brullende leeuw weer garant voor een fantastische ondersteuning van ons team en schitterende en superenthousiaste Oranjelegioen."

"Als u de trailer in het echt wilt bewonderen, moet u een keer langs rijden in Venlo of wellicht komt u hem tegen in ons buurland Duitsland alwaar hij zeer vaak vertoeft", besluit Ton. "Deze schitterende creatie is mede mogelijk gemaakt door Arton dekkleden en reclamebureau, en wel door Lisan."

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.