Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Vanaf 2012 gehele Gaudiaslijn van Wilkofruit onder Black Label



Tholen - Wilkofruit gaat het nieuwe jaar fris van start met een kleine verandering. Vanaf 2012 zal de gehele productlijn van Gaudias omgezet worden in Black Label. Daarmee zal de rode kleur volledig verdwijnen en de hele range in het zwart worden gepresenteerd. "We gaan voor een mooiere presentatie waarmee ook de producten beter tot zijn recht komen", aldus Wilko van der Zwaard van Wilkofruit.



Om dit te vieren, heeft Wilkofruit een speciale feestactie. Bij elke volle pallet Gaudias product wordt een lekkere fles Spaanse wijn gratis geleverd. "We zijn verheugd dat we alle Gaudias producten nu onder Black Label gaan leveren en blijven natuurlijk met de beste leveranciers werken die onder dit label mogen pakken." Wilkofruit bedankt alle klanten voor de fijne samenwerking en hoopt hen ook in het nieuwe jaar weer volop van het huismerk Gaudias te voorzien.



Voor meer informatie:
Wilkofruit
IABC 5212
4814 RA Breda
Tel.: (076) 524 44 55
Fax: (076) 524 44 69
www.wilkofruit.nl