India: blijvend stijgende agf-productie


De Indiase AGFproductie is de afgelopen drie jaar gestegen. De prijzen van AGF, meestal bederfelijke goederen, zijn vaak afhankelijk van de invloeden op de markt, de weersomstandigheden, prijzen van opslagruimte, transport en de stijgende vraag die wordt gestimuleerd door groeiende inkomens en verstedelijking. 

Onderstaande tabel illustreert deze groei:

*tweede gevorderde schatting - Ministerie van Landbouw en Samenwerking
Bron: National Horticulture Board
 
Om de productie en productiviteit van landbouwgewassen, waaronder AGF, te verbeteren, is het Ministerie van Landbouw en Samenwerking bezig met de uitvoering van de Horticulture Mission for North East and Himalayan States (HMNEH) en de National Horticulture Mission (NHM) in de overige staten en de gebieden van de unie.

Goed management na de oogst en een goed georganiseerde infrastructuur zijn essentieel in het stabiliseren van de prijzen. De projecten voorzien in assistentie; zo wordt er geholpen met het opzetten van koelopslag, termijnmarkten en groothandelsmarkten. 

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.