Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

In crisistijden koken mensen weer 'ouderwets'

Pastinaak. Aardappels. Kardoen. Limburgse gele peen. De huidige economische recessie zorgt ervoor dat 'we' weer ouderwets gaan koken. Over het koken van 'crisiseten' praat Margreet Reijntjes met kok Karin Luiten. Er bestaat namelijk een duidelijke relatie tussen economische en politieke problemen en de populariteit van nostalgisch eten. Dat is de uiteindelijk conclusie die de Vrije Universiteit Brussel trekt na onderzoek. Merkt kok Karin Luiten dat ook in haar eigen keuken? Klik hier voor het radiofragment.



Bron: Radio 1
Publicatiedatum: