Leer denken in aardappelsmaken met Pommonde

Hoe kies je de beste aardappel bij je gerecht? Want echt; er zit verschil in - onze Pommonde koks waren zeer verrast! Momenteel vinden aardappelliefhebbers stickers op de verpakking van Pommonde smaakaardappelen, deze zijn verkrijgbaar in alle grotere AH-winkels. Tot en met 14 januari 2012 maken consumenten kans om gratis deel te nemen aan een kookworkshop, verzorgd door kok Ewald van Doorn van ‘De Mobiele Eetheid’. De winnaar zal samen met 7 zelf uitgenodigde vrienden een leerzame dag ervaren. De streepjescode van de verpakking is nodig om aan te melden via de website van Pommonde.

Club de Pommonde

Deze aardappel kookworkshops zijn onderdeel van Club de Pommonde, hét online netwerk van, voor en door aardappel liefhebbers! Als je je aanmeldt, ben je gratis lid van de club. We houden je dan op de hoogte van lekkere recepten en we hebben geregeld acties met leuke gadgets voor de clubleden.

Waarom een aardappelclub?

Wij zijn zelf enorme aardappelfans. En de ene pieper is de andere niet! Zoveel verschil in smaken, texturen en manieren van bereiding. En een aardappel is ook nog eens ontzettend gezond!
Op deze Pommonde site zetten wij alle feiten over bereiding, handige tips en leuke weetjes. Via Facebook en Twitter maken potentiële clubs alvast kennis met elkaar en vinden ontmoetingen plaats.

Aardappelen geselecteerd op smaak, dat is Pommonde.

Wij gaan voor een cultuurverandering; kies de juiste aardappel. Onze visie? Iedere aardappel liefhebber heeft meerdere smaken Pommonde in huis en je kiest de aardappel die bij je gerecht of bij je stemming past! Vorig jaar heeft Pommonde tijdens de Fruitlogistica in Berlijn, dé beurs voor de sector van aardappelen, groenten en fruit, de tweede prijs gewonnen binnen de Innovation Award als een van de beste vers innovaties van 2010.

Pommonde is een concept dat ontwikkeld is door HZPC, het telen van de aardappelen en het verpakken vindt plaats in samenwerking met Nedato. HZPC is een kweekbedrijf van aardappelrassen en Nedato is een coöperatie van aardappeltelers welke aardappelen teelt en verpakt voor de Europese markten. Deze twee spelers in de aardappelketen vinden het belangrijk dat consumenten meer te weten komen over aardappelsoorten, smaken en verrassende bereidingen.

Meer informatie en actievoorwaarden op www.pommonde.nl
Of bel: Nedato in Oud-Beijerland:0186 645945 / HZPC in Joure 0513-489888

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.