150.000 fruitmanden per week verstuurd

Bij Golden State Fruit zijn tientallen medewerkers zorgvuldig bezig met het verpakken van fruit en het opmaken van aantrekkelijke fruitmanden. Directeur Suzanne Hernandez vertelt dat er tegen het einde van de week zo'n 150.000 geschenken vanuit Golden State Fruit over het hele land zullen zijn verstuurd. Het bedrijf dat zich specialiseert in fruitmanden en in met de hand verpakte gastronomische geschenken, is actief sinds 2009. Werknemers ontwerpen, verpakken en verzenden fruitmanden voor alle gelegenheden, maar vooral in deze tijd van het jaar. "We bieden vele soorten kerstcadeaus aan en hebben een zeer druk seizoen tot nu toe", zei Hernandez vorige week. "In december werken er meer dan 150 medewerkers om de geschenken te maken en te leveren voor Kerstmis."

 

Golden State Fruit is in handen van een van de grootste Californische perenteler. De geschenken bevatten ook Californische citrusvruchten, appels, kiwi's en mango's en gastronomische lekkernijen, zoals Noord-Californische ambachtelijke kazen, crackers en snacks, chocolade en snoepjes, koekjes en gebak, en zowel hartige als zoete noten. Dit jaar zijn ze begonnen met het maken van hun eigen in chocolade gedoopte aardbeien. Wilson zegt dat de Lodi-locatie perfect is: niet alleen is er een goede toegang tot het lokaal geteelde fruit, maar ook wijn, noten en kaas bevinden zich op een gemakkelijk te rijden afstand. 


"Alle giften komen terecht in de exclusief ontworpen manden, torens en geschenkdozen", aldus Hernandez. Kopers kunnen ook een gratis gift card met een boodschap in elk geschenk laten stoppen. "We hebben een grote bedrijfsgroei doorgemaakt sinds vorig jaar, waarvan veel te danken is aan een terugkeer van zowel tevreden klanten als ontvangers", zegt Hernandez.

Het geschenken- en fruitbedrijf verkoopt alleen online en u kunt voor Kerstmis nog steeds bestellen bij www.goldenstatefruit.com

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.